جلسه ستاد اجرایی دومین همایش ملی خیر ماندگار با حضور نمایندگان دستگاه‌های متولی
20 آذر 1397
جلسه ستاد اجرایی دومین همایش ملی خیر ماندگار با حضور نمایندگان دستگاه‌های متولی

به گزارش دبیرخانه همایش، حجت‌الاسلام علی ملانوری؛ دبیر اجرایی دومین همایش ملی خیرماندگار در جلسه ستاد اجرایی دومین همایش ملی خیر ماندگار که با حضور نمایندگان دستگاه‌های متولی برگزاری این رویداد علمی و به منظور بررسی روند اجرایی آن برگزار شد، ضمن تشریح برنامه‌های این همایش دو روزه اظهار داشت: روز اول همایش در دو بخش صبح با برگزاری ۵ کارگاه تخصصی در حوزه امور خیریه و در بخش بعدازظهر با برگزاری یک میزگرد آسیب‌شناسی امور خیر پیگیری می‌شود.

دبیر اجرای دومین همایش ملی خیرماندگار در ادامه با اشاره به ثبت نام افراد از شهرهای مختلف کشور برای حضور در این همایش تاکید کرد: به منظور ساماندهی، برنامه‌ریزی و تسریع در صدور گواهی حضور شرکت‌کنندگان از علاقمندان به شرکت در این رویداد علمی درخواست می‌شود در سایت اختصاصی همایش ثبت‌نام کنند.

ملانوری ادامه داد: در روز دوم رویداد یعنی سه شنبه یازده دی ماه برنامه‌های اصلی همایش شامل مراسم افتتاحیه، سخنرانی‌های علمی، پنل‌های تخصصی و آیین اختتامیه برنامه‌ریزی شده است همچینین در این بخش ما آیین اختتامیه نخستین جشنواره خیرماندگار که ۱۰ محور برنامه‌ریزی و اجرایی شده است را برگزار و از منتخبان این رویداد تقدیر می‌کنیم.

وی با اشاره به برخی از محورهای نخستین جشنواره خیرماندگار بیان داشت: حوزه کتاب و پایان‌نامه، فعالیت‌های رسانه‌ای، کارآفرین اجتماعی، پلت فرم‌ها از جمله بخش‌های جشنواره خیرماندگار است.

در ادامه دکتر نعمت الله موسی پور؛ دبیر علمی همایش گفت: امیدوارم همایش بتواند به پیشبرد امر خیر کمک نماید.

موسی‌پور تاکید کرد: کاری که در بخش علمی دنبال می‌شود وابسته به امر اجرایی است. مباحث علمی می تواند تولید شوند و می توانند هیچ گاه به کار بسته نشوند و در کتابخانه‌ها باقی بمانند. آنچه کمک می‌کند که مباحث علمی موثر واقع شوند از جنس دیگری است. این فعالیت‌ها اگر به درستی انجام شود می‌تواند تغییر ایجاد کند در غیر این صورت انجام کار علمی بی مورد است.

وی افزود: کار شما موثر تر از کاری است که قرار است در کمیته علمی انجام شود چون شما با ابزارتان کار کمیته علمی را موثر می‌کنید. ما از شما تقاضا داریم تا با دعوت هدفمند از مخاطبان، زمینه‌ شنیدن استدلال‌ها و نظرات علمی را برای آنها فراهم کنید و همچنین تلاش کنید تا پیام این همایش را با استفاده بیشتر و مفیدتر از فضای مجازی بیش از فضای فیزیکی به مخاطبین رسانده شود.