دبیر شورای علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار: با توجه به غنای فرهنگ کار خیر در کشور، این حوزه کمتر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.
17 اردیبهشت 1397
دبیر شورای علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار: با توجه به غنای فرهنگ کار خیر در کشور، این حوزه کمتر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء، دکتر نعمت‌الله موسی‌پور؛ دبیر شورای علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار در کمیته علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار که با حضور جمعی از دبیران کمیته‌های علمی این همایش در سالن اجتماعات بنیاد خیریه راهبری آلاء برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی مبسوط از روند برگزاری نخستین همایش ملی خیر ماندگار اظهار کرد: یکی از ثمرات برگزاری نخستین همایش علمی خیر ماندگار دغدغه‌مند شدن پژوهشگران، دانشگاهیان، فعالان حوزه خیر و … به مطالعه و تولید دانش بومی در زمینه امر خیر و نیکوکاری است.

دکتر موسی‌پور با اشاره به قدمت چندین هزارساله آیین خیر و نیکوکاری در فرهنگ ایرانی – اسلامی بیان داشت: هرچند ازنظر قدمت و تاریخچه آیین خیر و نیکوکاری در کشور غنی و جامع است اما متأسفانه این موضوع کمتر مورد توجه دانشگاهیان و پژوهشگران این حوزه قرار گرفته بود و از نظر دانش بومی در این حوزه در سطح مطلوبی نبودیم.

وی با اشاره به دریافت بیش از ۱۳۰ مقاله در محورهای شش‌گانه نخستین همایش ملی خیر ماندگار افزود: دریافت این حجم از مقالات برای نخستین همایش ملی خیر ماندگار از یک طرف نشان دهنده ظرفیت‌های بکر و دست نخورده این حوزه است و از طرف دیگر نشان دهنده علاقمندی و دغدغه‌مند شدن پژوهشگران برای توجه به این حوزه، که این موضوع نوید بخش افزایش کمّی و کیفی مقالات ارسالی به دبیرخانه دومین همایش ملی خیر ماندگار خواهد بود.

دبیر شورای علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از اصلاحات محورهای دومین همایش ملی خیر ماندگار اشاره کرد و تصریح کرد: دومین همایش ملی خیر ماندگار در ۱۰ محور اقتصاد و مدیریت، تاریخ، آموزش، روانشناسی و مددکاری اجتماعی، فلسفه و مبانی، هنر و ادبیات، جامعه و فرهنگ، حقوق و سیاست، فقه و اخلاق و ارتباطات، رسانه و فضای مجازی برگزار می‌شود.

در ادامه دبیران کمیته‌های علمی دومین همایش ملی خیر ماندگار به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.